DEMANA'NS PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

XARXES i WIFI
TPV
REPARACIONS
PÀGINES WEB

Instal·lació de xarxes, Wi-fi en comunitats de veïns amb sistema de pagament o sense, Wi-fi per a espais d’alta densitat (càmpings i altres allotjaments turístics, aeroports, esdeveniments, zones esportives, etc). Enllaços PTP o PTMP,Sistemes WIFI: Hotspot, sistemes unificat.

Tot tipus d’instal·lacions de terminal punt de venda (TPV), dispositiu que en un establiment comercial, permet gestionar tasques relacionades amb la venda, com ara el cobrament per targeta de crèdit o dèbit, la creació i impressió del tiquet de venda, gestionar l’inventari o generar informes que ajuden en la gestió del negoci.

Tens problemes amb l’ordinador? Nosaltres et reparem l’ordinador amb pressupost previ. Reparació i manteniment de tota mena d’ordinadors. L’assistència pot ser telefònica, remota a través d’internet, a les nostres oficines o a les instal•lacions del client, segons la naturalesa de les activitats a realitzar.  

Pàgines web atractives, senzilles i funcionals amb un bon acabat d’acord amb cada projecte.
Amb funcions com la botiga online completa amb carro de la compra, possibilitat de la gestió d’inventari, ordres de treball, costos d’enviaments.